Paul’s pie proeverij

 In Nieuwspagina

Proeverij Paul's Pie

Zaterdag 28 januari hebben wij Paul van Paul’s Pie in de winkel mogen begroeten.
Hij verzorgde bij ons op een zeer prettige manier een proeverij van zijn heerlijke “Paul’s Pie”.
Gezien de enthousiaste en leuke reacties die we hierop hebben ontvangen, was dit een groot succes!

Een “Paul’s Pie”, bereid volgens traditioneel recept, is afkomstig uit Nieuw Zeeland en Australië. Paul zelf, geboren en getogen in Nieuw Zeeland, heeft deze lekkernij op zaterdag 28 januari bij ons in de winkel zelf laten proeven!

Nieuw Zeeland en Australië zijn voormalige Engelse kolonies, maar een groot deel  van de bevolking komt uit andere Europese en Aziatische landen. Zij hebben de Engelse  pie verder ontwikkeld tot een traditionele  lunch, diner of snack, die te krijgen is in allerlei internationale smaken.

Paul’s Pie is gemaakt van twee verschillende soorten roomboterdeeg. De bodem is stevig genoeg, zodat de pie uit de hand gegeten kan worden. De deksel zorgt voor een knapperige smaakbeleving. De malse, hartige vulling belooft altijd een aangename smaaksensatie te zijn. ‘Finger-licking good’ is het gezegde in Nieuw Zeeland.

De Paul’s Pie is gemakkelijk te bereiden. Ideaal als een tussendoortje of onderdeel van een maaltijd met bijvoorbeeld een lekkere salade. Ook heerlijk met een biertje of glaasje wijn erbij.

Recent Posts