Gourmetprijs voor klanten Arnold Daals

 In Nieuwspagina

Gourmetprijs voor klanten Keurslager Arnold Daals

Onder de hashtag #PretMetGourmet hebben de Keurslagers in Nederland in december 2016 gezamenlijk een gourmetwedstrijd uitgeschreven. Fanatieke ‘gourmetters’ konden hun gourmetfoto delen in de hoop één van de prijzen te winnen. Onder de honderden foto-inzendingen zijn twee van die prijzen naar twee klanten van Keurslager Arnold Daals in Winterswijk gegaan.

Naast Keurslager cadeaukaarten ter waarde van 250 euro konden klanten gloednieuwe gourmetsets winnen of voor 40 euro een nieuwe gourmetbestellingen plaatsen. Dat lieten veel gourmetliefhebbers zich geen twee keer zeggen. Het gevolg was dat de gourmetstellen massaal op tafel werden gezet en de foto’s binnenstroomden op de Facebookpagina, twitter en website van de Keurslager.

Origineelste foto
Ook Esther Buiel en Cynthia Sessink, klanten van Keurslager Arnold Daals, deden mee en haar foto’s sprongen er qua originaliteit uit. En dat is beloond met nieuwe gourmetsets. ‘Wij vinden het super leuk dat deze prijzen naar twee van onze klanten zijn gegaan. Het is natuurlijk een actie van alle Keurslagers in Nederland, dat zijn er bijna 500, des te leuker dat wij deze prijzen mogen uitreiken”, aldus een enthousiaste Arnold.

Gourmetten blijft ‘in’
Hoewel gourmetten wellicht een wat ouderwets imago heeft, blijkt steeds weer opnieuw dat het nog steeds in is. Deze actie is hier natuurlijk een goed voorbeeld van. Arnold Daals: “We zien dat het hele jaar door blijven gourmetten, met een piek in de decembermaand. Het is makkelijk, je zit gezellig met elkaar aan tafel en er is voor ieder wat wils. We hebben dan ook een uitgebreid assortiment, met de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn.”

Recent Posts