Keurslager Arnold Daals winkel overzicht

Diverse recepten

Heerlijke recepten voor elke situatie

Koken doet u met de Keurslager, en dat geldt niet alleen voor koken met vlees. Wilt u koken voor een grote groep vrienden, snel en makkelijk een maaltijd bereiden of een verantwoorde maaltijd voorbereiden? Voor elke situatie kunt u bij ons terecht. Wij geven u graag advies.

Chique diner


Organiseert u een chique diner omdat er iets te vieren is? Bij ons zijn vele vleesspecialiteiten verkrijgbaar voor een feestmenu of bijzonder diner. Wij helpen u graag bij het samenstellen van het menu en informeren u graag over de mogelijkheden. Voor een grote groep koken is een vak apart. Wij doen niet anders en helpen u daarom graag op weg. Smakelijke, feestelijke en speciale recepten vindt u hier.

Snel en makkelijk: 20 minuten recepten


Wilt u snel een heerlijke maaltijd bereiden, niet te moeilijk, maar wel lekker en gezond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van koken en vlees hebben we een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Klik hier voor recepten met een korte bereidingstijd.

Feestelijke hapjes

Bij feest hoort lekker eten. Of het nu gaat om een uitgebreid menu, meer gangen diner of feestelijke hapjes. In de receptenbank zijn volop recepten te vinden. Ook voor een verjaardagsfeest, receptie met buffet of buurtbarbecue. Voor elke gelegenheid zijn er meerdere recepten te vinden (van zeer eenvoudig tot moeilijk). Kijk eens in de categorie feesten en partijen of hapjes. U kunt ook specifieker zoeken, bijvoorbeeld op thema, eetmoment, vleessoort, keuken, moeilijkheidsgraad, bereidingswijze of bereidingstijd.

Specialiteiten zelf koken
Keurslager Arnold Daals - zelf koken
Zelf koken - Slagerij Winterswijk
Keurslager Arnold Daals Gourmetten
Specialiteit Barbecue Slagerij Winterswijk