Bekijk en print hier de barbecuefolder als PDF-document

Barbecuepakketten

  1. B.B.Q. Standaard      € 7,25 p.p.
  • Boerderijkipsaté
  • Barbecueworst
  • Hamburger
  • Gekruide speklap
  1. B.B.Q. Populair      € 9,25 p.p.
  • Varkenshaassaté
  • Boerderijkip op stok
  • Megaburger
  • Gegrilde spareribs
  1. B.B.Q. de Luxe      € 10,95 p.p.
  • Varkenshaas op stok
  • Dijenkletser
  • Angus burger
  • Rundersteak
  1. B.B.Q. voor Stoere mannen      € 19,75 p.p.
  • Cote de Boeuf dry aged / Ribeye
  • Angusburger
  • Gegrilde spareribs
  • Bavette Black Angus
  1. B.B.Q. kidspakket      € 3,95 p.p.
  • Barbecueworst
  • Hamburger
  • Marshmallow
  1. Aanvullend ambachtelijk pakket      € 5,95 p.p.
  • Rundvleessalade
  • Kipsalade
  • Rauwkostsalade
  • 3 soorten saus
  • Stokbrood en kruidenboter

Groepsbarbecue Gevarieerd

(vanaf 15 personen)

Wij presenteren u in deze buffetten 6 smakelijke vleessoorten, ruim 4 stukken vlees per persoon.
Desgewenst kunt u deze vleespakketten uiteraard ook aanvullen met een ambachtelijk bereid pakket.

  1. Groeps- B.B.Q. Gevarieerd 1      € 9,95 p.p.
  • Gemarineerde karbonade z/been
  • Gekruide speklap
  • Hamburger
  • Spareribs
  • Barbecueworst
  • Varkenssaté
  1. Groeps- B.B.Q. Gevarieerd 2      € 10,95 p.p.
  • Boerderijkipsaté
  • Varkenshaas op stok
  • Megaburger
  • Dijenkletser
  • Souvlakisteak
  • Lamskotelet
  1. B.B.Q. Aanvullend pakket      € 5,95 p.p.
  • Rundvleessalade
  • Kipsalade
  • Rauwkostsalade
  • 3 soorten saus
  • Stokbrood
  • Kruidenboter

Vegetarisch pakket

  1. B.B.Q. Vegetarisch pakket      € 12,50 p.p.
  • Portobello gevuld met pesto en brie
  • Courgette, ingelegd in olijfolie met knoflook en Italiaanse kruiden
  • Paprika met een vulling van soja, groentes en kaas
  • Wrap gevuld met salpicon van bospaddestoelen
  1. B.B.Q. Aanvullend ambachtelijk vegetarisch pakket      € 5,50 p.p.
  • Aardappelsalade, komkommersalade, rauwkostsalade
  • 3soorten saus
  • stokbrood, kruidenboter

Huurgoed

  • Bruikleen gasbarbecue / verbruik gas        € 20,00 p.st.
  • Schoonmaakkosten van de barbecue        € 20,00 p.st.
  • Wegwerpborden en –bestek                       €  1,20 p.p.

(Bij onjuist gebruik van onze apparatuur, zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen)

Bezorgkosten

  • Afhalen van uw bestelling                  gratis en in overleg
  • Bezorgen in Winterswijk                    € 10,00
  • Bezorgen buiten Winterswijk             € 10,00 + € 0,60 p.km
  • Voor het ophalen van de materialen gelden dezelfde kosten.
  • Bezorg- en afhaaltijden gaan altijd in overleg.
    Het kan in koeltassen -boxen verpakt worden,
    waardoor we het eerder kunnen aanleveren.
    Dit wordt bekeken aan de hand van onze agenda.

Barbecue-trend: Groot vlees blijft populair

Groot vlees is ook op de barbecue makkelijker te bereiden dan u denkt.

Steeds vaker zie je dat mensen een buitenkeuken, op kolen of op gas, in de tuin hebben staan.
Deze zijn meestal voorzien van een deksel. Hierop kunnen de lekkerste vleessoorten bereid worden.

Mooie stukken groot vlees die geschikt zijn voor de oven, kunnen op de barbecue bereid worden.

Hoewel we de meeste stukken uit ons uitgebreide luxe assortiment. veelal op voorraad hebben,
is het toch verstandig om ze van te voren even te bestellen:

  • Dry aged Cote de Boeuf
  • Dry aged dunne lende (entrecote)
  • Rib eye
  • Picanha (staartstuk)
  • Sucade-steak Black Angus Grain fed
  • Bavette Black Angus Grain fed
  • Short ribs Black Angus Grain Fed
  • Varkensrack Porc Best
  • Varkensprocureur Porc Best
  • Iberico rack
  • Iberico procureur
  • Spare-ribs
  • Hele Boerderijkip

 

Dry-aging cel

Voor de echte smaakbeleving moet vlees, net zoals dat vroeger gebruikelijk was,
enkele weken rijpen, bij voorkeur in de been.

Tijdens het rijpen in onze speciale rijpingscel, een proces dat minimaal 21 dagen duurt,
verdampt het vocht in het vlees tot wel
dertig procent en de natuurlijke enzymen breken het spierweefsel af.
Er is sprake van langzame besterving.
Hierdoor krijgt het vlees een zeer malse structuur en intense smaak.

We gebruiken hiervoor speciaal geselecteerd Hollands rundvlees.
Dit vlees heeft de juiste vetbedekking en -marmering om te laten rijpen.

Een ware traktatie voor u en uw (barbecue-) gasten!

Arnold Daals profielfoto 2018 BBQ Master
Big Green Egg Arnold Daals met dochters
Arnold Daals Big Green Eggs
Arnold Daals voor zijn rijpingscel in de slagerij
Cote de Boeuf op schouderblad

Download en bekijk hier de bbq-brochure