Download hier onze nieuwe luxe BBQ-brochure

Print hier onderstaande barbecuefolder in PDF

Barbecuepakketten

  1. B.B.Q. Standaard      € 6,75 p.p.
  • Varkenssaté
  • Barbecueworst
  • Hamburger
  • Gekruide speklap
  1. B.B.Q. Populair      € 8,95 p.p.
  • Scharrelkipsaté dijvlees
  • Souvlakisteak
  • Megaburger
  • Gegrilde spareribs
  1. B.B.Q. de Luxe      € 9,95 p.p.
  • Varkenshaassaté
  • Scharrelkip op stok
  • Angus burger (glutenvrij)
  • Souvlaki- rundersteak
  1. B.B.Q. Tapas      € 11,50 p.p.
  • Burger pomodori (glutenvrij)
  • Varkenshaas op stok
  • Scharrelkip- dijenkletser
  • Sucadesteak Black Angus
  1. B.B.Q. voor Stoere Mannen      € 18,95 p.p.
    (bij voorkeur beschikt u over een barbecue met deksel)
  • Cote de boeuf dry aged / Rib eye
  • Megaburger
  • Iberico procureur
  • Bavette Black Angus
  1. B.B.Q. Kidspakket      € 3,95 p.p.
  • Barbecueworst
  • Hamburger
  • Marshmallow
  1. B.B.Q. Aanvullend pakket      € 5,95 p.p.
  • Rundvleessalade, kipsalade, rauwkostsalade
  • 3 soorten saus, stokbrood, kruidenboter

Groepsbarbecue Gevarieerd  (vanaf 15 personen)

Wij presenteren u in deze buffetten 6 smakelijke vleessoorten, ruim 4 stukken vlees per persoon.

Desgewenst kunt u deze vleespakketten aanvullen met een ambachtelijk bereid pakket, bestaande uit
salades, rauwkost, sauzen, stokbrood en kruidenboter.

  1. Groeps- B.B.Q. Gevarieerd 1      € 8,95 p.p.
  • Gemarineerde karbonade
  • Gekruide speklap
  • Hamburger
  • Spareribs
  • Barbecueworst
  • Varkenssaté
  1. Groeps- B.B.Q. Gevarieerd 2      € 9,95 p.p.
  • Boerderijkipsaté
  • Varkenshaas op stok
  • Megaburger
  • Scharrelkip op stok
  • Souvlakisteak
  • Lamskotelet
  1. Groeps- B.B.Q. Gevarieerd 3      € 13,75 p.p.
  • Angus burger (glutenvrij)
  • Varkenshaassaté
  • Biefstukspies
  • Sucadesteak Black Angus
  • Lamsracks
  • Dijenkletsers
  1. B.B.Q. Aanvullend pakket      € 5,95 p.p.
  • Rundvleessalade
  • kipsalade
  • rauwkostsalade
  • 3 soorten saus
  • stokbrood
  • kruidenboter

Vegetarisch pakket

  1. B.B.Q. Vegetarisch pakket      € 12,50 p.p.
  • Portobello gevuld met pesto en brie
  • Courgette, ingelegd in olijfolie met knoflook en Italiaanse kruiden
  • Paprika met een vulling van soja, groentes en kaas
  • Wrap gevuld met salpicon van bospaddestoelen
  1. B.B.Q. Aanvullend ambachtelijk vegetarisch pakket      € 5,50 p.p.
  • Aardappelsalade, komkommersalade, rauwkostsalade
  • 3soorten saus
  • stokbrood, kruidenboter

Huurgoed

  • Bruikleen gasbarbecue / verbruik gas        € 20,00 p.st.
  • Schoonmaakkosten van de barbecue        € 20,00 p.st.
  • Wegwerpborden en –bestek                       €  1,20 p.p.

(Bij onjuist gebruik van onze apparatuur, zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen)

Bezorgkosten

  • Afhalen van uw bestelling                  gratis en in overleg
  • Bezorgen in Winterswijk                    € 10,00
  • Bezorgen buiten Winterswijk             € 10,00 + € 0,60 p.km
  • Voor het ophalen van de materialen gelden dezelfde kosten.
  • Bezorg- en afhaaltijden gaan altijd in overleg.
    Het kan in koeltassen -boxen verpakt worden,
    waardoor we het eerder kunnen aanleveren.
    Dit wordt bekeken aan de hand van onze agenda.

BBQ- Groot Vlees

Groot vlees is ook op de barbecue makkelijker te bereiden dan u denkt.

Steeds vaker zie je dat mensen een degelijke barbecue of buitenkeuken,
op kolen of op gas, in de tuin hebben staan.
Deze zijn meestal voorzien van een deksel.

Hierop kunnen de lekkerste vleessoorten gegrild worden.

Maar ook mooie stukken groot vlees die geschikt zijn voor de oven,
kunnen op de barbecue bereid worden.

Enkele toppers uit ons uitgebreide luxe assortiment:

  • Cote de Boeuf dry-aged
  • Entrecote dry-aged
  • Rib eye Black Angus
  • Picanha (staartstuk)
  • Sucade-steak Black Angus Grain fed
  • Bavette Black Angus Grain fed
  • Short ribs Black Angus Grain Fed
  • Longhaas Black Angus Grain Fed
  • Diamanthaas (schouderbiefstuk; jodenhaas)
  • Varkensprocureur (ook ideaal voor Pulled Porc)
  • Spare-ribs

 

Dry-aging cel

Voor de echte smaakbeleving moet vlees, net zoals dat vroeger gebruikelijk was,
enkele weken rijpen, bij voorkeur in de been.

Tijdens het rijpen in onze speciale rijpingscel, een proces dat minimaal 21 dagen duurt,
verdampt het vocht in het vlees tot wel
dertig procent en de natuurlijke enzymen breken het spierweefsel af.
Er is sprake van langzame besterving.
Hierdoor krijgt het vlees een zeer malse structuur en intense smaak.

We gebruiken hiervoor speciaal geselecteerd Iers rundvlees.
Dit vlees heeft de juiste vetbedekking en -marmering om te laten rijpen.

Een ware traktatie voor u en uw (barbecue-) gasten!