Bijna 90 jaar (Keur-) slagerij Daals

Het slagersvak zit bij de familie Daals in het bloed.
Arnold is reeds de 3e generatie met de naam (Keur-) slager Daals op de gevel;

In juni 1928 begon opa Nol Daals zijn slagerij in Zeddam. Na 44 jaar heeft hij het overgedragen aan Frans Daals, die vanaf 11 mei 1971 de zaak overnam en zich in de loop van de tijd aansloot bij de vereniging van Keurslagers.

Ondertussen was het enthousiasme voor het slagersvak bij Arnold al begonnen; al vanaf de lagere school ging hij met z’n vader mee “de boer op” om de koeien uit te zoeken, werd er geholpen met het slachten, uitbenen, worstmaken en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Dit vond allemaal plaats aan de ‘s-Heerenbergseweg 16 in Zeddam. Dit pand heeft ondertussen al plaats gemaakt voor appartementen.

Er waren plannen om deze zaak in Zeddam over te dragen aan Arnold, maar om diverse redenen heeft hij ervoor gekozen om een bestaande Keurslagerij in Didam over te nemen. Dit gebeurde 4 maart 2001.

Na 4,5 jaar succesvol en met veel plezier daar gewerkt te hebben, lag er een uitdaging om een mooie slagerij in Winterswijk over te nemen.
Op 4 oktober 2004 was dit een feit: Leo Kuipers gaf het hakbijltje over aan Arnold en Diana Daals.

Op 1 januari 2011 werden de activiteiten uitgebreid met een cateringbedrijf: Daals Traiteurs.

Arnold houdt zich voornamelijk met de slagerij bezig en Diana is het aanspreekpunt in de catering.