Winterbarbecue

Wij zijn van mening dat je het hele jaar door kunt barbecueën.
Echte barbecuefanaten laten zich niet tegenhouden door kou en sneeuw. Zij  barbecueën gewoon het hele jaar door. De winterbarbecue wordt elk jaar  populairder.
Niet alleen is een winterbarbecue erg lekker, maar met een groep vrienden in de kou om de barbecue staan met een glühwein heeft ook iets speciaals. De winter hoeft geen reden te zijn om niet te gaan barbecueën!

Steeds vaker zie je dat mensen een degelijke barbecue of buitenkeuken, op kolen of op gas, in de tuin hebben staan.
Deze zijn meestal voorzien van een deksel.

Hierop kunnen de lekkerste vleessoorten bereid worden.
Ook mooie stukken “grootvlees” die geschikt zijn voor de oven, kunnen op de barbecue, met gesloten deksel, op de indirecte wijze (geen directe warmte onder het vlees) gegaard worden.

Deze barbecues lenen zich er perfect voor om het gehele jaar door te gebruiken!

Enkele toppers:

  • Cote de Boeuf Iers dry-aged
  • Entrecote Iers dry-aged
  • Rib eye Black Angus
  • Picanha (staartstuk)
  • Sucade-steak Black Angus Grain fed
  • Bavette Black Angus Grain fed
  • Brisket Black Angus Grain fed
  • Short ribs Black Angus Grain fed
  • Jodenhaas (Diamanthaas)
  • Iberico procureur
  • Iberico secreto
  • Varkensprocureur Porc d’or (ook ideaal voor Pulled Porc)
  • Spare-ribs
  • Hele Boerderijkip