Bedrijfscertificaat 2016-2017

 In Nieuwspagina

Keurslager Arnold Daals glansrijk door de keuringen

Keurslager Arnold Daals heeft met succes drie onaangekondigde keuringen doorlopen. Door een voldoende te scoren op hygiëne, voedselveiligheid en ondernemerschap voldoet de Keurslager aan alle door de Vereniging van Keurslagers gestelde eisen en mag daarmee de titel ‘Keurslager’ blijven voeren.

De drie keuringen zijn door het onafhankelijk inspectiebureau Diversey Consulting Services en door de Vereniging van Keurslagers uitgevoerd.  Uitgangspunt bij deze keuringen zijn de richtlijnen die zijn vastgelegd in het officiële Keurslager Formulehandboek en het Keurslager Kwaliteitssysteem.

 Voedselveiligheid
Hygiëne en voedselveiligheid zijn een belangrijk onderdeel voor de Vereniging van Keurslagers. Daarom vonden er bij Keurslager Daals twee onverwachte keuringen plaats. Een extern inspectiebureau beoordeelde op een onverwacht moment verschillende vleessoorten op microbiologische kwaliteit. Daarnaast zijn door de Vereniging van Keurslagers de processen gekeurd voor een goede naleving op de voedselveiligheid en hygiëne. Beide keuringen op het Keurslager Kwaliteitssysteem heeft Keurslager Arnold Daals goed doorlopen.

 Vakmanschap

Tevens werd Keurslager Arnold Daals door de Vereniging van Keurslagers geïnspecteerd op versheid, assortiment, vakmanschap, klantvriendelijkheid en presentatie. Ook deze keuring was voor de ondernemer succesvol.

Continu verbeteren

De jaarlijkse keuringen dienen als controlemoment en tevens als kans om eventuele verbeteringen in het bedrijf aan te pakken. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau gehandhaafd. Bij de Vereniging van Keurslagers zijn rond de 500 slagers in Nederland aangesloten.

Recent Posts