Bedrijfsreportage "de Keurslager" 2017

In het vakblad -exclusief voor Keurslagers- genaamd “de Keurslager”, staat een leuke bedrijfsreportage over ons bedrijf. Dit was de uitgave van januari 2017.
Het vakblad wordt 10x per jaar uitgegeven en komt bij de ca. 500 Keurslagers in ons land in de brievenbus.

In dit verhaal krijgt u een kleine indruk wat er zoal gebeurd in onze ambachtelijke slagerij. Onder aan deze pagina kunt u de presentatie openen.

Hierin wordt onder andere uitgelicht dat we ons gespecialiseerd hebben in de productgroep rundvlees. Zo hebben we het luxe rundvlees uit Twente aangevuld met mooi Iers rundvlees, dat zich door de specifieke kenmerken uitstekend leent voor onze rijpingscel. Hierin laten wij de lendes nog eens 3 weken rijpen -nadat dit nog eens standaard 11 dagen in Ierland heeft plaats gevonden- voordat we er de perfecte entrecotes, rib eyes en Cote de boeufs van snijden.
Maar ook producten als sucadesteaks, bavette liggen standaard in onze toonbank. Dit vlees komt uit Zuid Australië en is grainfed (graangevoerd) en uitermate geschikt om als biefstuk te bakken.
Ga voor meer informatie naar onze pagina “vlees met een verhaal” onder specialiteiten.

Natuurlijk komt ook ons ambacht aan bod; zo maken we het grootste gedeelte van ons assortiment vleeswaren en worstsoorten in onze eigen worstmakerij. Met moderne machines worden volgens authentiek recept de ambachtelijke producten vervaardigd.

Verder wordt er nog geschreven over de brand waar we in december 2014 mee te maken hebben gekregen; Doordat we gelukkig goed verzekerd waren, konden we de winkel weer helemaal opbouwen tot de mooie, moderne winkel zoals die er nu staat.

Lees hier het hele artikel uit “de Keurslager. (pdf zal extern openen)

Arnold Daals met collega Tatjana