Keurslager Arnold Daals winkel overzicht

Winterbarbecue

Wij zijn van mening dat je het hele jaar door kunt barbecueën.
Echte barbecuefanaten laten zich niet tegenhouden door kou en sneeuw. Zij  barbecueën gewoon het hele jaar door. De winterbarbecue wordt elk jaar  populairder.
Niet alleen is een winterbarbecue erg lekker, maar met een groep vrienden in de kou om de barbecue staan met een glühwein heeft ook iets speciaals. De winter hoeft geen reden te zijn om niet te gaan barbecueën!

Steeds vaker zie je dat mensen een degelijke barbecue of buitenkeuken, op kolen of op gas, in de tuin hebben staan.
Deze zijn meestal voorzien van een deksel.

Hierop kunnen de lekkerste vleessoorten bereid worden.
Ook mooie stukken “grootvlees” die geschikt zijn voor de oven, kunnen op de barbecue, met gesloten deksel, op de indirecte wijze (geen directe warmte onder het vlees) gegaard worden.

Deze barbecues lenen zich er perfect voor om het gehele jaar door te gebruiken!

Hoewel we de meeste stukken uit ons uitgebreide luxe assortiment. veelal op voorraad hebben, is het toch verstandig om ze van te voren even te bestellen:

  • Dry aged Cote de Boeuf (uit onze rijpingscel)
  • Dry aged entrecote (uit onze rijpingscel)
  • Rib eye
  • Picanha Grainfed
  • Sucade-steak (Flat Iron) Black Angus Grainfed
  • Bavette Black Angus Grainfed
  • Short ribs Black Angus GrainFed
  • Varkensrack Porc Best
  • Varkensprocureur Porc Best
  • Iberico rack
  • Iberico procureur
  • Spare-ribs
  • Hele Boerderijkip